Izobraževanje traja 24 mesecev, en blok mesečno (sobota in nedelja), 1. blok: sobota, 5. marca, in nedelja, 6. marca 2016

Biti terapevt je čudovit način, da vsak dan naredite nekaj dobrega zase in za druge ljudi. Kot ayurvedski terapevt imate edinstveno priložnost, da ustvarite novo podjetniško kariero in pomagate družini, prijateljem in pacientom do telesnega zdravja, boljšega življenjskega sloga ter manjših stroškov zdravljenja.

Danes vse več ljudi spoznava vrednost komplementarnih holističnih metod zdravstvene pomoči in izboljšanja počutja, med katere sodi tudi ayurvedska masaža. Ta v zadnjih letih beleži izjemno rast in je z vsakim letom bolj iskana in priznana pri vseh starostnih skupinah.

Dodatni razlogi za kariero terapevta so:

  • prilagodljiv urnik, ki ga upravljate sami
  • aktivno delo, ki je zdravo tudi za vas
  • osebnostna rast in zadovoljstvo
  • finančna nagrada

Ayurveda je indijska znanost vzdrževanja dolgega in zdravega življenja, ki si jo želi spoznati ves svet. Je eden najstarejših zdravstvenih sistemov na svetu. Vsebuje poglobljena znanja o tem, kako ohraniti trdno zdravje, pozdraviti bolezni in doseči skladnost in ravnotežje telesa, uma in duha. Ayurveda nas tudi uči, kako pozdravimo sami sebe.

Komu je namenjeno to izobraževanje?

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki si želijo pridobiti poglobljeno razumevanje in poznavanje tradicionalne indijske medicine (ayurvede) ter se usposobiti za izvajanje marma terapije. Program poteka po sistemu blokov, enkrat na mesec (sobota, nedelja), skupaj 24 blokov.

Izobraževanje je še posebej primerno za:

  • delavce v zdravstvu, ki želijo razširiti svoje znanje in paleti svojih orodij dodati nova
  • masažnim terapevtom, ki želijo pomagati strankam do boljšega zdravja
  • jogijskim učiteljem, nutricionistom, fizioterapevtom, osteopatom, medicinskim sestram, babicam, zdravnikom in drugim profesionalcem s področij, ki se dotikajo zdravja
  • vsem, ki želijo bolje spoznati človeško telo in zakonitosti zdravja

Za udeležbo ne potrebujete poprejšnjih izkušenj z masažo ali zdravljenjem. Program je priznan in uradno potrjen s strani državnih institucij. Podjetje Tara je sodelovalo v Sekciji terapevtov naravnega zdravljenja pri Gospodarski zbornici Slovenije in je avtor danes veljavnega programa za ayurvedske/marma terapevte pri Ministrstvu za zdravje.

Marsikatero dogajanje v meni in v okolici opazujem in razumem drugače. Pridobljeno znanje mi predstavlja veliko vrednost, me zavezuje in daje moči, da v začrtani smeri nadaljujem.
Blanka
Vesela in hvaležna sem, da mi je bilo dano sodelovati na tečaju Ayuverde in Marma terapije. Z njim sem pridobila nova znanja in izkušnje, predvsem pa spoznala pomen celostne obravnave človeka. Podana mi je bila nova širina, s katero nadgrajujem svoje znanje.
Zvezdana
Prijava na ta seminar in vztrajanje je bila ena boljših odločitev v mojem življenju.
Majda

Kaj je meditacija? Prenesite enega najboljših opisov meditacije na svetu in prejmite sveže novice o vpisih v nove tečaje. Za prenos in novice kliknite sem.