Swami Vishwashakti Saraswati

Swami Vishwashakti Saraswati je ayurvedska zdravnica, jogijska acharya in marma acharya. Je programski vodja vsega izobraževanja in ga vodi osebno.

Bila je članica Sekcije terapevtov naravnega zdravljenja pri Gospodarski zbornici Slovenije. Sekcija je bila 10. septembra 2002 ustanovljena v Ljubljani z namenom združiti alternativne terapevte, spodbujati njihovo rast in razvoj, vzpostaviti dialog z medicinskimi, farmacevtskimi in državnimi forumi ter opredeliti kriterije za pridobitev listine Gospodarske zbornice Slovenije in vzporedno za priznanje nacionalne poklicne kvalifikacije – NPK. V sekciji je Swami Vishwashakti vodja področja za jogo in ayurvedo. Je avtorica programa za ayurvedske/marma terapevte, ki je priznan s strani Ministrstva za zdravje.

Swami Vishwashakti Saraswati pogosto organizira šolo za ayurvedskega terapevta v tujini. Do zdaj je vodila izobraževanja v Italiji, Franciji, Nizozemski, Bolgariji, Srbiji in Hrvaški.

Strokovni organizator je TARA d.o.o., Štihova 17, Ljubljana.

Kaj je meditacija? Prenesite enega najboljših opisov meditacije na svetu in prejmite sveže novice o vpisih v nove tečaje. Za prenos in novice kliknite sem.